Beleeftheater

Beleeftheater

Beleeftheater aan huis of op de groep? Dan komt Suus aan Huus gekleed in stijl met beleefmaterialen, die aansluiten bij het jaargetijde of feest. Een interactief beleeftheater! Luisteren naar de liedjes die bij het thema aansluiten & ervaar de materialen die daarbij horen. Het seizoen wordt dichtbij beleeft. De zintuigen worden volop geprikkeld. Met muziek, voel & kijk materialen & een BiM activiteit. Een waardevolle aanvulling in ieders belevingswereld! Het seizoen of feest dichtbij beleven! 

Het beleeftheater is een inspiratiebron voor ouders, familie & professionals. Hoe breng je een thema tot stand? Welke beleef materialen kun je inzetten om het seizoen of feest te ervaren? Op welke manier kom je tot spel? Hoe kom je in contact? Observeer en zie wat er kan ontstaan!

Het jaar rond met het Belevingshuus

Feest Beleeftheater: Magisch FEEST! Heel het jaar. Ben je jarig? En op zoek naar een origineel cadeau voor thuis, dagbesteding of woongroep. Dan komt Suus gekleed als TOVENAAR om samen met jou een feestje te vieren & te beleven. Een beetje tovenarij & magie. 30 of 45 minuten durende voorstelling.

Winter Beleeftheater: Wonderlijke Winter. In januari & februari. Suus komt op bezoek als SNEEUWPOP. Samen beleven we de winter. Ontdek de sneeuwballen & ervaar de kou en warmte tijdens de wintermaanden. Mogelijk 30 minuten voorstelling of 45 minuten.

Lente Beleeftheater: Lente geuren, Voorjaars kleuren. In maart, april & mei. Gekleed als BOERIN komt Suus op bezoek. Samen ontdekken we de lente door te ervaren en te beleven van de dieren van de boerderij. Ontdek en voel de Lentekriebels! 30 of 45 minuten durende voorstelling.

Hoera voor de Koning! In april vieren we de verjaardag van de koning. Prinses Suus komt op bezoek voor een ORANJE FEESTJE! Ervaar de mooie kleuren oranje, rood, wit & blauw. Luister naar de Koninklijke liedjes & voel de Koninklijke materialen.

Zomer Beleeftheater: Kriebelbeest-Beleeffeest. In juni, juli & augustus. Suus komt op bezoek, gekleed als BIJ. In de zomer zijn veel kleine beestjes actief in de tuin. Ontdek samen met Suus deze kriebelbeestjes. Beleef de Zzzzzomer feest! Duur 45 minuten.

Of het Zomer Beleeftheater: Ga mee op reis! We pakken onze koffers en gaan samen op reis. Wat nemen we mee? Waar gaan we naar toe. Vier samen met Toerist Suus de ZOMER!

Herfst Beleeftheater: Op een grote paddestoel. In september, oktober & november. Een voorstelling van 30 minuten.  Onder moeders paraplu is een voorstelling van 45 minuten.  Suus komt gekleed als PADDESTOEL op bezoek. Samen gaan we de herfst beleven.

Sinterklaas Beleeftheater: Vol verwachting klopt ons hart.  Vanaf de intocht in november tot 5 december.  Pietje Suus komt met materialen en muziek geheel in een warme Sinterklaas sfeer. Ervaar & Beleef een  Sinterklaas waarbij plezier en beleven bovenaan staan.  Een voorstelling van 30 of 45 minuten.

Kerst Beleeftheater: Fijne Kerst. In december. Gekleed als KERSTBOOM komt Suus op bezoek met veel verschillende materialen.  Mogelijk voor 30 minuten & 45 minuten durende voorstelling. Geniet van de warme sfeer & muziek.

 

Kosten: €112,50 per uur, excl. 21% btw & reiskosten. Inclusief opbouwen, spelen & opruimen.

Voor meer informatie of reserveren: app of bel naar Suus Kruiskamp 06 283 748 92